23948sdkhjf

Branschladdning i Nynäshamn

15 och 16 november deltog drygt 130 personer från hela kollektivtrafikbranschen i en kraftfull laddning inför den nya lagen som träder i kraft på nyårsnatten.
Den nya lagen kommer och ställer krav på nya kunskaper hos branschen. Ökad insikt och kunskap är en förutsättning för att det ska bli möjligt att fördubbla kollektivtrafikens marknadsandel som branschen kom överens om för tre år sedan. Det gäller att ta gemensamma steg mot visionen om kollektivtrafiken som en självklar del av resandet i ett hållbart samhälle.

För att hjälpa till i den processen genomförde branschorganisationen Partnerskapet för fördubbling och Svensk Kollektivtrafik ett tvådagarsseminarium i Nynäshamn med ett nytt utvecklingsprogram med olika inriktningar för branschens medarbetare och förtroendevalda. Syftet med branschsamlingen var att se till att alla får de nödvändiga nya kunskaperna, att göra det möjligt att lära av varandra och att få nya verktyg till hjälp för att effektivare kunna närma sig fördubblingsmålet.

Läs mer i TRAFIKFOURM nr 10 som utkommer i mitten av december!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078