23948sdkhjf

Mellström bäst i sydost!

Göran Mellström, Mekka Traffic AB/Bergkvarabuss AB, har utnämnts till region Sydosts främsta entreprenör i tävlingen Ernst & Young Entrepreneur Of The Year. 
Göran Mellström startade Bergkvarabuss med två taxibilar och två bussar 1975 - i dag det störtsa helsvenska bussbolaget med en omsättning på närmare 800 miljoner kronor. Göran Mellström representerar region Sydost när SM i entreprenörskap avgörs på Cirkus i Stockholm den 8 februari 2012.

Juryns motivering:
Med entreprenörskapet som livsstil har årets Entrepreneur Of The Year i Sydost byggt ett imponerande stort och efter branschens förutsättningar lönsamt företag i hård konkurrens med europeiska jättar. Spänningen i att göra affärer på småländskt vis i en snabbfotad ägarledd organisation med starkt decentraliserad verksamhet har lockat till ständig men väl kontrollerad tillväxt.

Görans kommentar till utmärkelsen; Jag gläder mig mycket över priset som känns som ett erkännande för många slitsamma år och samtidigt en sporre inför framtiden. Jag vill betona att det ska betraktas som en belöning för hela företaget och dess duktiga och engagerade medarbetare. Gränslöst tack till er alla!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063