23948sdkhjf

Biljettsläpp för bandyfinalen

För 22:a året i rad blir det SM-bandyfinal i Uppsala. I dag släpptes biljettförsäljningen för SM-finalen i bandy som genomförs 23-25 mars 2012 på Studenternas.
Precis som föregående år gäller en biljett hela helgen för ungdom, dam och herrfinal, på en herrfinalsbiljett.
Uppsala kommun som står som arrangör och värdstad för 22:a året och satsar i år på en stor folkfest. Uppsala kommun är glada att återigen få arrangera ett av de största vinter utomhusevenemangen i Sverige.

– Vi har under 22 år skapat oss en bred kompetens inom evenemangsområdet och lyckats utveckla SM- finalen i bandy till ett av Sveriges största vinter utomhusevenemang, säger Gunnar Hedberg (M) kommunstyrelsens ordförande.

Oavsett vilka lag som spelar finalen så levererar Uppsala alltid mycket mer än en bandymatch. Staden lever upp till fullo där staden kläs i bandyskrud, klassisk bandyfrukost, bandygala och inte minst den berömda finalbanketten på slottet. Dam- och Herrfinalen spelas även i år på separata dagar och biljettpriserna är oförändrade mot föregående år.

– Genom att arbeta strategiskt med evenemang som en av många besöks anledningar till Uppsala har vi varit framgångsrika. Detta har gjort att många fått upp ögonen för Uppsala som evenemangsstad och under nästa år kan vi presentera över 20 stora evenemang på nationell- och internationell nivå. T.ex. VM- final i isracing, SM-final i amerikansk fotboll och SM- rally, säger marknadsstrateg, Charlotte Skottpå Destination Uppsala.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062