23948sdkhjf

Extra tåg i väst

Efter önskemål från våra kunder utökar Västtrafik tågtrafiken mellan Herrljunga och Uddevalla. En avgång som flyttats i den nya tidtabellen visade sig vara populär bland pendlare.
Västtrafik lägger därför in den som en extra avgång från och med den 9 januari. Fram till dess erbjuder vi en extrainsatt buss mellan Vara och Vänersborg. I den nya tidtabellen som börjar gälla den 11 december har Västtrafik ändrat tiden för flera tågavgångar på sträckan Herrljunga-Uddevalla. Detta för att resenärer som kommer med SJ:s snabbtåg ska få en direkt anslutning och slippa vänta i Herrljunga.

När den nya tidtabellen var fastslagen hörde resenärer som åkt med tåget som avgått klockan 16.17 från Herrljunga av sig med önskemål om att få ha den avgången kvar.

Västtrafik har därför beslutat utöka tågtrafiken mellan Herrljunga och Uddevalla på vardagar. Det extrainsatta tåget börjar gå den 9 januari. Avgångstid från Herrljunga blir klockan 16.23 och tåget är framme i Uddevalla klockan 17.40. Från och med att den nya tidtabellen börjar gälla den 11 december och fram till den 9 januari sätter Västtrafik in en extra buss mellan Vara och Vänersborg på vardagar. Bussen går från Vara klockan 16.33, stannar i Grästorp 17.00, Vargön 17.25 och är framme i Vänersborg klockan 17.40.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11