23948sdkhjf

Rezidof expanderar i Oslo

Rezidor har tecknat avtal för Radisson Blu Hotel, Oslo Alna och Park Inn by Radisson Oslo Alna. Därmed kan hotellkedjan erbjuda ytterligare 343 hotellrum i norska huvudstaden.
The Rezidor Hotel Group har tecknat avtal för två nya hotell i Oslo: Radisson Blu Hotel, Oslo Alna med 135 rum och Park Inn by Radisson Oslo Alna med 208 rum. De två hotellen kommer att ligga i varsitt torn intill varandra med delade faciliteter och delad ledning. De planeras öppna under tredje kvartalet 2013. Båda fastigheterna ägs av Wenaasgruppen, som är baserad i Norge och en av Rezidors viktigaste utvecklingspartners.

– Vi är glada över att ytterligare stärka vårt förtroendefulla samarbete med Lars Wenaas och hans team. Med de två nya hotellen uppgår vår portfölj i Oslo till 10 fastigheter med 2 800 rum i drift och under utveckling. Tecknandet av dessa hotellavtal ligger i linje med vår strategi att uppnå marknadsdjup i nyckelstäder på hemmamarknaden, genom ett flertal fastigheter, sa Kurt Ritter , Rezidors koncernchef och vd.

De nya hotellen ligger väldigt synligt längs med E6, som är den största vägen mellan Oslo och flygplatsen. Platsen ligger 10 km öster om centrum och 40 km från flygplatsen, ett utmärkt läge för affärsresenärer samt möten och evenemang. Radisson Blu är Rezidors viktigaste varumärke i det övre segmentet och det första valet för affärsresenärer i Norden.

Park Inn by Radisson är ett ungt och dynamiskt mellanklassvarumärke som erbjuder utmärkt valuta för pengarna. Förutom 123 respektive 202 moderna rum kommer hotellen att erbjuda delade faciliteter som till exempel en restaurang och bar, 1 200 kvadratmeter konferensutrymmen, ett fitnesscenter och parkering.

Rezidor är den främsta och viktigaste hotelloperatören i Norge. Gruppens portfölj i landet innehåller nu 29 hotell och 7 000 rum i drift eller under utveckling och sträcker sig över hela Norges avlånga land, från Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen i norr (nära Nordpolen, det anses vara världens nordligaste belägna fullservicehotell) till Radisson Blu Caledonien Hotel i Kristiansand i söder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126