23948sdkhjf

Satsa på tåget ta bussen!

Snart infaller några av årets största resdagar och Swebus försöker locka tågresenärer att välja bussen istället genom nytt spel där resenärerna får spela om vilket tåg som blir mest försenat.
Det nya spelet Swebus Jackpot är sticker säkert tågoperatörerna i ögonen: Bussbolaget ger resenärer vinstchanser genom att låta dem gissa vilket jultåg som blir mest försenat.

För drygt en vecka sedan inledde Swebus sin julkampanj med extra bra priser för alla som bokar sin julbiljett tidigt. Dessutom har man infört en prisgaranti för resor längs hela Västkusten. Nu utökar man kampanjen genom att lansera Swebus Jackpot, en tävling för resenärer som vill satsa på vilken tågavgång som blir mest försenad den 22 december.

– Även om tågförseningar är tråkiga saker så kan de ju bli lite roliga på det här sättet. För att slippa dem helt, så ska man ta bussen istället. Vi har hög punktlighet och inga inställda avgångar hitintills i år, säger Ingvar Ryggesjö , presschef på Swebus.

Inför julen förbereder sig Swebus för det som är en av de största resehelgerna på året. De största resdagarna beräknas vara den 22 och 23 december samt Annandag jul den 26 december. Totalt sätter Swebus in över 100 extra avgångar mellan den 22 december och Nyårsdagen den 1 januari.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062