23948sdkhjf

Turistråd namnändrar

Visit Östergötland är det nya namnet på det som tidigare hette Östsvenska Turistrådet. Namnbytet och vår nya grafiska profil lanserades 14 december.
Man kommer fortsätta att vara en viktig del av Regionförbundet Östsam med säte i Norrköping, dock på annan adress än tidigare. Från och med mitten av januari sitter Visit Östergötland i nyrenoverade lokaler på Drottninggatan 26.
Förutom namnbyte har man även påbörjat en resa som innebär att verksamheten byter fokus från att tillhandahålla turistinformation till att anta en mer aktiv roll i att marknadsföra och sälja Östergötland mot svenska och utländska besökare. Man vill att fler ska förknippa regionens besöksmål och aktiviteter med just Östergötland och på det sättet skapa ett starkare varumärke. Visit Östergötlands huvudmål är att fler turister ska välja att förlägga sin semester i Östergötland samt spendera mer tid i regionen. Visit Östergötland vill även att östgötarna själva ska upptäcka Östergötlands alla spännande platser och aktiviteter och på så sätt bli bra ambassadörer.
I arbetet med att utveckla Östergötland till en mer attraktiv plats att besöka är samverkan ett av Visit Östergötlands viktigaste ledord. Man kommer att fortsätta stärka samarbetet med regionens 13 kommuner samt aktörerna inom den privata och offentliga sektorn. Tillsammans blir Visit Östergötlands budskap starkare och Östergötland blir en mer attraktivt plats att både besöka och bo i.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062