23948sdkhjf

Jan-Gunnar Wallenberg till Vest Buss

Vest Buss Sverige har fått en förstärkning av säljkåren med ett mycket känt namn i branschen, nämligen Jan-Gunnar Wallenberg.
Jan-Gunnar har tillbringat större delen av yrkeslivet inom Scania-koncernen. Avsikten är att Jan-Gunnar ska förstärka den befintliga organisationen inom Vest Buss Sverige och ha ett primärt ansvar för Mälardalen, inklusive Stor-Stockholmsområdet. Jan-Gunnar kommer att ha sin bas vid Vest Buss Sveriges nyöppnade kontor i Katrineholm.
- Det känns mycket bra att få arbeta sida vid sida med Jan-Gunnar och kunna dra nytta av den stora kompetens som han besitter, säger Björn Berntsson, försäljningschef i Vest Buss Sverige med ansvar för bolagets försäljning i södra och mellersta Sverige.
Dag Nedreberg, koncernchef i Vest-koncernen, framhåller att anställningen av Jan-Gunnar som försäljningschef i Mälardalen och Stockholmsområdet är ett naturligt led i Vest långsiktiga satsning att förstärka sin position på den svenska bussmarknaden.
- Det är därför med glädje jag kan konstatera att vi med rekryteringen av Jan-Gunnar knutit en av Sveriges mest erfarna bussförsäljare till vår organisation, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078