23948sdkhjf

TransportGruppen i CORTE:s styrelse

TransportGruppen har blivit invalda i styrelsen för Confederation of Organisations in Road Transport Enforcement (CORTE), ett uppdrag som gäller två år framåt.
TransportGruppen vill på det här viset ta del av och ansvar i det internationella transportarbetet och bidra till att den svenska transportarbetsgivaren syns och tar plats. Organisationen som är associerad medlem kommer att företrädas av Lars E.G Andersson , regionchef i Falun.

CORTE är en organisation med syfte att föra samman nationella organ från olika europeiska länder som har ansvar och intresse för vägtransporter. Medlemmarna består därmed av företrädare för nationella brottsbekämpande organ, polis, transportmyndigheter, icke-statliga organisationer verksamma inom vägtransporter samt industriella partners.

2011 fortsatte CORTE att växa och består nu av 49 nationella myndigheter från 21 europeiska länder och 18 icke-europeiska länder, 16 transportorganisationer och 13 observatörer. De sistnämnda är partners som utvecklar service och produkter inom CORTE:s intresseområden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062