23948sdkhjf

Backström körde busslösa

Bussen från Bollebygd till Göteborg kom inte. Då hämtades passagerarna upp av Västtrafiks vd Lars Backström som stuvade in så många det gick i sin bil, rapporterar SR P4 Sjuhärad.
Västtrafiks vd Lars Backström är själv en pendlare som bod i Bollebygd. När han upptäckte strandsatta bussresenärer kontaktade han egna bolagets kundtjänst och fck beskedet att bussen redan hade gått. Högste chefen trodde dock inte på egna bolagets uppgifter och tog bilen i stället för bussen och packade in så många av de busslösa resenärerna som möjligt i bilen.

Och det var inte enda gången – två gånger har bussen uteblivit från sin planerade tur från Bollebygd in till Göteborg. Bägge gångerna rycke vd in och körda sin busslösa pendlare i egna bilen. Lars Backström säger till SR P4 Sjuhärad att händelserna satt fokus på hur viktigt det är att rätt information går ut till resenärerna. Så fort ett störning inträffar så ska rätt information ut till resenärerna. Nu ska Västtrafik lägga ännu mer krut på att informationen verkligen kommer ut rätt och snabbt, säger han till radion.

(Källa: SR P4 Sjuhärad)
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063