23948sdkhjf

Billigt för barn med skidbussen

Nu kan barn åka buss till Kungsberget för att skida under en dag för 19 kronor. Swebus specialerbjudande riktar sig till alla som vill testa backarna innan sportloven drar igång.
Kungsberget är en nyhet i Swebus vinterutbud för den här säsongen. Det ligger strategiskt nära Storstockholmsområdet några mil väster om Gävle, det tar inte mycket mer än två timmar med bussen att resa dit från huvudstaden.

– Snöresandet kom igång vid jul och nyår och vi vill att fler ska upptäcka möjligheten att åka till Kungsberget med oss. Just nu är det lite lågsäsong inför sportlovsperioden, samtidigt som det är snöfattigt i södra Sverige och många är sugna på att ta fram skidorna. Därför passar vi på att erbjuda barnfamiljer extra förmånliga dagsturer, där liftkortet är inkluderat i priset för barnen, säger Ingvar Ryggesjö , presschef för Swebus.

Barnrabatten gäller för max två barn som är högst 7 år gamla och reser tillsammans med en vuxen till Kungsberget från och med nu till och med den 10 februari. Paketresor för barn över 8 år samt vuxna kostar 458 kronor och inkluderar tur- och returresa samt liftkort.

Swebus kör mellan Stockholm och Kungsberget varje vecka på torsdagar, lördagar och söndagar. Biljetterna säljs via www.swebus.se, telefon 0771-218 218, via mobiltelefon eller direkt hos Swebus biljettombud såsom Pressbyrån, 7-Eleven och Direkten-butikerna.

(Källa: Swebus)
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063