23948sdkhjf

Personlig tidtabell i Jämtland

Länstrafiken i Jämtland har infört personliga tidtabeller. Resenären skapar sin personliga tidtabell via Länstrafikens hemsida och kan sedan få den skickad via e-post eller hem i brevlådan.
Den personliga tidtabellen är gratis och gäller för Länstrafikens resenärer och ersätter de tidigare tryckta tabellerna. Länstrafiken har kommit fram till att de tjocka tidtabeller som innehåller alla linjer i länet känns alltmer förlegade. Varje enskild kund är bara intresserad av en handfull linjer och varje gång Länstrafiken byter tidtabell så slängs kartongvis med inaktuella tidtabeller. Den personliga tidtabellen trycks på beställning och innehåller bara de sidor som kunden vill ha.

– Det finns idag många sätt att söka sina resor. De flesta söker på hemsidan eller med de lanserade tjänsterna för mobilen. Men många av våra resenärer vill fortfarande ha en tryckt tidtabell och för att vara mer miljövänliga och kostnadseffektiva använder vi denna tjänst för att tillgodose deras behov, säger Stefan Fredriksson , vd Länstrafiken.

Med den nya tekniken får Länstrafiken också kontaktuppgifter till alla som beställt tidtabeller och kan därför informera om ändringar och rättelser i kundens tidtabell

– Fördelen för våra resenärer är att de alltid har en uppdaterad tidtabell och dessutom sparar vi på miljön, säger Stefan Fredriksson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.346