23948sdkhjf

Dags boka TUR-tåget

Skandinaviens ledande mässa för resor, turism och möten - TUR 2012 i Göteborg – lockar besökare från Stockholm och Mälardalen med TUR-tåget. Det är hög tid att boka plats.
För tolfte året i rad får alla som arbetar inom turism- och resebranschen chans att resa med TUR-tåget från Stockholm till Göteborg. Tåget avgår onsdag morgon den 21 mars för att ge resenärerna möjlighet att uppleva TUR-mässans Networking Day och Trade Days.

TUR-tåget erbjuder en enkel och smidig möjlighet att uppleva mässan och ger samtidigt resenärerna tillfälle att nätverka redan på vägen dit. Tåget avgår från Stockholm på morgonen. Ombord serveras frukost och tågets partners bjuder på olika typer av aktiviteter. Onsdagen är TUR-mässans Networking Day och ger besökare chans att delta på framtidsseminariet FuTURe, Connect och Welcome Reception.

Observera att TUR-tåget 2012 går Stockholm-Göteborg, enkelresa. Tåget arrangeras i samarbete mellan SJ Event och TUR-mässan. Eventproducent är FIN-S Marknad & Kommunikation. Kostnaden för resan är 495 kronor inklusive moms och i priset ingår entré till TUR-mässan. Biljetter bokas på www.sjevent.se. Där finns även tidtabell och mer information tillgängligt. Partners ombord är i nuläget Visit Norway , Frans Schartau och SVT World .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079