23948sdkhjf

Nya läckerheter till sjöss

Tallink Silja inleder 2012 med ett helt förnyat buffékoncept. En trendigare och modernare tolkning av gamla favoriter i kombination med nya inslag har skapats för en internationell smaksensation utlovas.
Sushibordet gör entré med klassiska makirullar och tillbehör; tacobuffé och läcker antipasti med en känsla av Medelhavet är några exempel på de kulinariska nyheterna ombord på samtliga Tallink Siljas fartyg.

Tallink Siljas nya buffékoncept andas nytänkande och kreativitet. Under många år har rederiet stolt erbjudit det mycket populära och gedigna buffébordet ombord, men nu har buffékonceptet tagits ett steg längre. Från och med februari i år utökas buffén med bland annat sushi, antipasti, tex-mex och vegetariskt – allt fräscht portionsserverat på buffébord efter principen om inspirerande salutorgsstånd.

– Vi frångår den traditionella turordningen för buffémat och ger i stället flexiblare möjlighet att plocka de kulinariska favoriterna på ett smidigare sätt i den ordning som passar just dig. Det betyder ännu godare mat och kortare väntan till avnjutning, säger Tomi Söderström , Produktchef Food & Restaurant Services på Tallink Silja.

Buffén behåller självklart de klassiska skandinaviska läckerheterna som sill och lax med dillpotatis; men konceptförnyelsen innebär att man nu bland annat även kan skapa sin egen favoritsallad och äta än mer hälsosamt och tilltalande med nyttiga och fräscha portionsstorlekar. Dessertbordet bjuder som vanligt på ett stort urval läckerheter för alla smaker och alla åldrar.

– Vi utförde konceptförändringen på prov under sommaren 2010 på två fartyg. Kundernas positiva respons var över förväntan. Nu har vi det nya buffékonceptet på samtliga våra fartyg. Ambitionen är mycket hög men vi strävar alltid efter att bli ännu bättre, säger Tomi Söderström.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.359