23948sdkhjf

Trillevallen köper Björnvallen

Trillevallen köper Björnvallens Fjällgård efter att inför säsongen investerat 70 miljoner kronor i ny sittlift, nytt boende och nybyggd backrestaurang.
Björnvallens Fjällgård är granne med Trillevallens Högfjällshotell och skidfjället Välliste med 21 nedfarter. Precis som Trillevallen är Björnvallens Fjällgård är en klassisk adress i Södra Årefjällen, byggd 1941 av läroverket Norra Real i Stockholm, som var ägare fram till 1960-talet.

– Med förvärvet av Björnvallen får vi ett ännu bredare utbud av boendemöjligheter för alla våra gäster. Här kan en konferensgrupp hyra hela anläggningen och jobba effektivt och ostört. Även privata gäster kommer att kunna hyra hela anläggningen, exempelvis vid bröllop eller andra högtidsdagar, säger Henrik Linusson , vd vid Trillevallens Högfjällshotell och fortsätter:

– Björnvallen med 17 rum och 40 bäddar blir också viktigt för vår fortsatta satsning på konferenser. Här kan en konferensgrupp hyra hela anläggningen och jobba effektivt och ostört med uppbackning av vår konferensservice. Transporter till skidåkningen och andra aktiviteter ordnar vi.

Köpet innebär att Björnvallens Fjällgård byter namn till Trillevallens Fjällgård.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093