23948sdkhjf

Nobina väljer Rydahls

Rydahls har undertecknat avtal om att försörja Nobina verkstäder i hela Norden med bromsdelar. Det handlar om 3 500 fordon totalt, de flesta rullar i Sverige.
– Vi är glada över samarbetet med Nobina som naturligtvis är en utmaning för oss och kommer att stärka vår ställning som en ledande leverantör av reservdelar till bussbranschen. Det känns stimulerade att Nobina värderar produktkvalitet och service i hög grad och vi är helt säkra på att detta partnerskap kommer att vara givande för båda bolagen, säger Erik Rydahl , vd på Rydahls.

Nobina är Nordens största bussbolag med totalt omkring 3 500 fordon, varav merparten finns i Sverige.

– Rydahls har visat ett trevligt och proffsligt bemötande av oss som kund. De visar även ett brett kunnande och program inom broms och generatorer, samt ett generöst konsignationslagerkoncept, säger Anders Finne , projektledare för implementationen från Nobina.

– I samarbetet med oss har Rydahls har visat ett långsiktigt strategiskt tänkande, konkurrenskraftiga priser, en lyhördhet inför våra önskemål och en vilja att lösa de utmaningar som en implementation av denna typ innebär med en positiv attityd, säger Erik Junkrans , kategoriansvarig strategisk inköpare på Nobina.

– Vi levererar reservdelar av hög kvalitet från kända tillverkare samt tillgodoser Nobinas krav på hög tillgänglighet från Malmö i söder till Umeå i norr, säger Tomas Sott , försäljningschef på Rydahls.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.189