23948sdkhjf

Madeleine Raukas till SJ

I början av april tillträder Madeleine Raukas som chef för Trafik & Service på SJ. Hon kommer närmast från SL där hon varit vice vd.
Madeleine har en gedigen erfarenhet av kollektivtrafik avseende såväl tåg som buss och dessförinnan har hon varit VD för SAS Ground Services, som hanterar passagerarservice på flygplatser i landet. Hon har god ledarerfarenhet av att arbeta i stora och komplexa organisationer och kommer med sin erfarenhet att kunna tillföra SJ mycket nytt, därmed även en god insikt i hur detta är kopplat till de politiska besluten.
SJ har även rekryterat Jens Wigen som blir chef för Planering.
Jens Wigen börjar på SJ i början av mars. Han kommer närmast som verkställande direktör från TUIFLY NORDIC AB, som är Fritidsresors flygbolag. Han har dessförinnan mer än 10 års erfarenhet av besättningsplanering och trafikplanering inom SAS-koncernen på olika chefsnivåer. Jens har lång och god ledarerfarenhet av att verka i komplexa organisationer likväl som på ett skickligt sätt kunna hantera komplexa problem vilket naturligt nu kommer SJ till del.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078