23948sdkhjf

Pris till Radisson Blu

Branschen röstade fram Radisson Blu till den bästa internationella hotellkedjan för andra året i rad under Grand Travel Awards i Sverige 21 februari.
– Vi är stolta över att utses till den bästa internationella hotellkedjan även 2012. Vi drivs av att ständigt förbättra och förnya oss och vi lanserar löpande nya koncept, nu senast Brain Food, säger Pia Djupmark , regionchef på Radisson Blu i Sverige och Hotel Director på Radisson Blu Royal Viking.

Under 2012 kommer fler än 30 nya Radisson Blu hotell att öppnas, Radisson Blu Uppsala i maj 2012 och Radisson Blu Göteborg 2013.

– Vi öppnar hotell i centrala lägen med en attraktiv prissättning. Under förra året har vi öppnat huvudstadens nya flaggskeppshotell, Stockholm Waterfront hotell och kongresscenter, som är ett nytt landmärke i Stockholm, säger Pia Djupmark.

Fler utmärkelser
Under 2011 utsågs Radisson Blu för tionde året i rad till affärsresenärens självklara val samt till ”Number One Hotel Brand” i BDRC Continental 2011. Under året blev bolaget även utsett till bästa internationella hotellkedja på Grand Travel Award i Sverige och Danmark.

Om tävlingen
Grand Travel Award tilldelas varje år till branschens främsta leverantörer, baserad på en stor enkätundersökning av anställda inom resebyråbranschen. Anordnaren av prisutdelningen och undersökningen är tidningen Travel News.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079