23948sdkhjf

ökad TS-upplaga för RESFORUM och TRAFIKFORUM

Nyligen offentliggjordes den senaste statistiken från Tidningsstatistik (TS). Av denna statistik framgår att upplagan för RESFORUM och TRAFIKFORUM ökar med närmare 15 procent, från 3 500 exemplar för helåret 2010 till 4 000 exemplar för helåret 2011.
TS reviderar svenska medier och ger marknaden opartiskt granskad och sammanställd information om upplagor, distribution, webbtrafik, digitala nyhetsbrev, med mera. Att ha sin upplaga reviderad av TS har sedan länge varit en garanti för att man verkligen levererar det antal prenumeranter som man kommunicerar till mediets annonsörer.

– Det är naturligtvis mycket glädjande att RESFORUM och TRAFIKFORUM ökar upplagan i en tid då ett stort antal tidningar noterar vikande upplagesiffror, säger Anders Karlsson , chefredaktör för RESFORUM och TRAFIKFORUM sedan 2008. En del tidningar väljer av olika skäl bort TS-kontrollen – medan seriösa branschtidningar låter TS-kontrollera sin upplaga.

Upplageökningen är ett tydligt tecken på att intresset för person- och kollektivtrafik samt bussturism är stort. RESFORUM och TRAFIKFORUM bevakar dessa områden med seriositet, aktualitet och trovärdighet som ledstjärna.

Bevakningen sker månadsvis via tidningarna, veckovis via digitala nyhetsbrev och dagligen via webben (www.rt-forum.com). Dessutom är dessa mediekanaler inarbetade vilket borgar för en kontinuitet oavsett konjunkturläge.

Förutom tidningar, nyhetssajt och nyhetsbrev arrangerar RESFORUM och TRAFIKFORUM sedan ett antal år tillbaka regelbundet konferenser, awards och övriga event. I januari i år var tidningarna för fjärde året i rad medarrangör i STORA TRAFIKSÄKERHETSPRISET.

Under 2012 arrangerar RESFORUM Bussreseforum i Göteborg (mars) och i Stockholm (oktober). Och den 10 maj arrangerar TRAFIKFORUM Kollektivtrafikdagen 2012 i Stockholm. Under året är TRAFIKFORUM medarrangör för Bussförar-SM, för femte året i rad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094