23948sdkhjf

Disney på sportlovsbussen

Genom ett nytt samarbete med Disney kring de populära animerade figurerna Phineas och Ferb ska Swebus locka fler barnfamiljer att resa med buss.
Med en egen familjesektion på Swebus.se, speciella familjeerbjudanden och bussar med Phineas och Ferb-aktiviteter ska resan bli roligare för barnen. Dessutom kommer mammabloggaren Tumadre att testa resekonceptet.

– Under sportlovsveckorna hoppas vi ha bussarna fulla av aktivitetssugna barn och vuxna, därför passar det bra att lansera Phineas och Ferb-konceptet nu. Ombord kommer vi att bjuda på bland annat pysselböcker och Phineas och Ferb-spel på webben, och vi hoppas att Disney-figurernas äventyrslusta och glädje ska smitta av sig på resenärerna, säger Ingvar Ryggesjö , presschef på Swebus.

Från Disneys håll handlar samarbetet om att ta vara på ett stort intresse från målgruppen genom att skapa aktiviteter utanför tv-rutan på tema Phineas och Ferb.

– Samarbetet med Swebus är del av en större långsiktig satsning kring Phineas och Ferb där samtliga delar bygger på samma tema som serien – humor och kreativitet. Vi har fått ett otroligt gensvar från målgruppen kring figurerna, idag har två av tre barn i Sverige sett serien, och vi ser mycket fram emot att tillsammans med Swebus göra sportlovsresandet med buss roligare, säger Veronica Lindholm , Marknadsdirektör, The Walt Disney Company Nordic.

Som en del av samarbetet ska även bloggaren Teresa Pekkanen berätta om sina reseupplevelser på bloggen Tumadre, en av Sveriges största föräldrabloggar inom kategorin resor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062