23948sdkhjf

Klassikern med buss!

Nu inleder Swebus samarbete med idrottsevenemanget En Svensk Klassiker. Expressbussföretaget ska se till att såväl motionärer som elitidrottare kan ta sig till evenemangen.
I det nya samarbetet ingår bland annat specialanpassade bussresor till Lidingöloppet från städer som Jönköping, Linköping och Örebro, och till Vansbrosimningen från Stockholm, Enköping och Västerås.

– Både elitidrottare och glada motionärer behöver resa till de idrottsevenemang som ingår i En Svensk Klassiker så vi ser fram emot en härlig stämning ombord på bussarna. Biljetterna släpper vi till försäljning lite senare i vår, säger Ingvar Ryggesjö , presschef för Swebus.

– Vi är väldigt stolta över samarbetet med Swebus. Det är en viktig del av vårt miljöarbete att våra tävlande har möjlighet att åka kollektivt till tävlingarna, säger Michael Thorén , ordförande i En Svensk Klassiker.

FAKTA/En Svensk Klassiker
Den som vill bli En Svensk Klassiker ska inom en tolvmånadersperiod ha genomfört Vansbrosimningen, Lidingöloppet, Vätternrundan samt Vasaloppet eller Engelbrektsloppet.

Vansbrosimningen infaller i år den 6-8 juli och Lidingöloppet är den 29 september. Resorna till Vansbrosimningen finns till försäljning hos Swebus nu, medan biljetterna till Lidingöloppet släpps längre fram i vår.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078