23948sdkhjf

Tungviktsmöte på TUR

Framtidsdebatt på temat: “Vart är vi på väg?” genomförs på årets TUR-mässa i Göteborg 21 mars. Fyra ikonlika tungviktare deltar i debatten tva av dem är Braathen och Stordalen.
Spelreglerna har ändrats. Resebranschen måste förhålla sig till en verklighet där förändringar hör till vardagen, där invanda mönster bryts och inget är bestående. Vart är vi på väg? I debatten på TUR möts fyra verkliga tungviktare.

• Vågar vi utlova årets hetaste branschdebatt? På framtidsseminariet FuTURe, som markerar upptakten till TUR 2012, möts fyra frispråkiga branschprofiler:
Per G Braathen, ägare av Braganza AS: Malmö Aviation, Ticket Travel Group,
m fl. Jan Carlzon, legendar i branschen, tidigare VD för bl a SAS, Vingresor och Linjeflyg, Rabbe Grönblom, grundare av färjerederiet RG Lines, Omena Hotels och KotiPizza, Petter Stordalen, norsk storentreprenör och grundare av bl a Nordic Choice Hotels

• Det accelererande informationsflödet, via internet och sociala medier, har ändrat människors livsstil och världsbild. Diktaturer har fallit. Företag, som inte klarat den nya konkurrensen, har gått i konkurs.
Hur påverkas resebranschen och dess aktörer av de nya strukturerna? Vilka är möjligheterna, vilka är hoten?
Utfrågare och debattledare är Britt-Marie Mattsson, journalist och författare.

• FuTURe-seminariet är en del av Networking Day och äger rum i Svenska Mässans Kongresshall, onsdagen 21 mars, kl 15.30–17.45
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078