23948sdkhjf

Bloggare testar Swebus till Sälen

9 mars premiäråker bloggaren Tumadre, egentligen Teresa Pekkanen, med Swebus till Sälen. Det här är första gången Swebus arbetar med bloggare som testar resor.
Teresa Pekkanen kommer tillsammans med sina barn att bo på SkiStarTandådalen i Sälen. På bloggen Tumadre kommer barnfamiljer att kunna ta del av tips om hur det praktiskt fungerar när man tar bussen med barn på skidsemester.

- Teresa Pekkanen är en av Sveriges största föräldrabloggare inom kategorin resor, och hon pratar direkt med den målgrupp vi gärna vill nå. Det är smidigt för barnfamiljer att åka Swebus direkt in till skidbyn och vi är förväntansfulla inför att läsa vad hon tycker om vårt reseerbjudande, säger Ingvar Ryggesjö , presschef på Swebus.

En tävling har genomförts på Tumadrebloggen där en barnfamilj har chansen att vinna en resa med samma upplägg - en weekend för fyra med Swebus-resa och boende på Hundfjället. Tävlingen avslutades 9 mars.

Om kampanjen:
Bloggresan är en del i Swebus pågående samarbetsprojekt med Disney och deras populära serie om Phineas och Ferb. I konceptet ingår en folierad buss, pysselböcker som delas ut till alla barn ombord och en sida på Swebus webbsom riktar sig till barn ombord på bussen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093