23948sdkhjf

Sean Banan flygfestar i Växjö

Lördag 5 maj kan ung som gammal få digga med när Sean Banan gör entré på Flygfestens stora scen, Växjö Småland Airport. Ett bra resmål även för bussresan. 
Flygfesten vågar utlova en bananifierad show där Sean Banan med sitt gäng bjuder på en underhållande show. Flygfesten hoppas på att detta kan locka någon i familjen medans andra kanske blir mer glada och nyfikna på information nedan.

För och visa att Flygfesten inte tänker spara på krutet denna flygdag passar vi även på att berätta om möjligheten att studera JAS 39 Gripen både från luften och på marknivå! F17 Blekinge Flygflottilj ger dig som besökare chansen att studera och kika på Gripen uppställd på det publika området. JAS 39 Gripen kommer även att erbjuda en flyguppvisning som heter duga!

Ett urval av flygplan, uppvisningar, underhållning och aktiviteter som sker på Flygfesten! Ryska världsmästarna; Svetlana Kapanina och Jurgis Kairys visar upp sina färdigheter, där man till slut inte vet vilket som är upp eller ner! En kavalkad av historiska militärflyg kommer synas, vad sägs om: Spitfire, Mustang, Daisy, Draken, Lansen Tunnan, SK16 och Viggen. Viggen vilken åter är i luften efter ett digert renoveringsarbete av Swedish Air Force Historic Flight.

Skyways i samarbete med Mac Donalds erbjuder rundflygningar kring Växjöområdet där hälften av intäkterna går till Ronal Mac Donalds barncancerfond. Dessa biljetter går att förköpa i Informationen, avgångshallen på Växjö Småland Airport. Ronald Mac Donalds ambassadör Mojje kommer även att underhålla och uppträda på Flygfestens stora scen! Låt Mojje underhålla och få dig att trivas under denna familjefest!

Helikopterföretaget Northern Helicopters kommer erbjuda helikopterlyft under hela dagen. Inget förköp krävs. I utställningsområdet kommer besökarna att möta utställare och Flygfestens tipspromenad med fina priser!

För barnen har Flygfesten tagit hit en hoppborg, och för stora och små barn erbjuds det att prova på Segways.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063