23948sdkhjf

Kommunals varsel kvarstår

Bussarbetsgivarna erhöll 13 april ett varsel från Svenska Kommunalarbetareförbundet. Det handlar om sympatiåtgärder för Handelsansällda och ligger fast trots uppgörelsen samma dag.
BuA, Bussarbetsgivarna, erhöll igår ett varsel från Svenska Kommunalarbetareförbundet om sympatiåtgärder i anledning av dels Handelsanställdas förbunds pågående stridsåtgärder gentemot företag och arbetsplatser inom detalj- och partihandeln och dels i anledning av Kommunals eget varsel om stridsåtgärder mot Föreningen Vårdföretagarna gällande bransch G – Personlig assistans.

Det faktum att avtal i går träffades på Handelns område rubbar inte Kommunals varsel om sympatiåtgärder gentemot Bussarbetsgivarna eftersom varslet även stödjer Kommunals egna varsel mot Vårdföretagarna inom Almega.

Varslets omfattning
Varslet innebär sympatiåtgärder i form av strejk (total arbetsnedläggelse) för flygbusstrafik till och från flygplatserna i företag och flygplatser enligt bifogade varsel. Sympatiåtgärderna träder i kraft måndagen den 23 april 2012 kl 14.00 och gäller till dess annat har meddelats.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.084