23948sdkhjf

Fler bussar i Valborg

Swebus ökar resemöjligheterna inför valborgsfirandet i hela landet. Det blir bland annat extrainsatta avgångar mellan Uppsala och Stockholm på valborgsmässoafton.
Alla valborgsresor finns ute till försäljning nu.

– Eftersom valborgsmässoafton infaller på en måndag i år är det många som passar på att ta långhelg och fira in våren ordentligt. Vi har platser kvar även till de populäraste orterna i landet, men sätter också in extraavgångar till bland annat studentstaden Uppsala där det råder fullt pådrag under hela valborgshelgen. Det ska vara enkelt och bekvämt för alla att ta sig till och från majbrasan, säger Ingvar Ryggesjö , presschef för Swebus.

Under valborgshelgen 29 april - 1 maj kör Swebus helgtrafik i hela landet. Det innebär: Utökade bussavgångar den 29 april på bland annat sträckorna Kalmar-Jönköping, Stockholm-Vadstena och Stockholm-Falkenberg. Sex extra avgångar mellan Stockholm och Uppsala på valborgsmässoafton den 30 april. Därmed kan valborgsfirande resenärer välja på totalt tio avgångar åt respektive håll. 50 procent fler bussturer på 1 maj jämfört med en helgfri tisdag, i hela landet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093