23948sdkhjf

Buss till sommarfestivalen

Festivalsommaren står för dörren och Swebus satsar på direktbussar till alla Sveriges största musikfestivaler och Roskildefestivalen. Nytt för i år är Sierstafestivalen i Skåne.
Nyhet för i år är att Swebus för första gången erbjuder resor till musikfestivalen Siesta i Hässleholm. Med artister såsom NOFX och Timbuktu lockar festivalen 10 500 besökare, så behovet på smidiga bussresor dit är stort.

– Äntligen är det dags att dra igång festivalsommaren och vi ser fram emot att köra tiotusentals festivalbesökare från hela landet till 16 olika festivaler under hela sommaren. När vi har frågat våra resenärer vad som är viktigt när de reser till festivaler, så är svaret tydligt; de vill resa riktigt billigt hela vägen fram till festivalområdet. Det har vi tagit fasta på inför årets festivalsommar och satsar på massor av smidiga direktresor till riktigt bra priser, säger Ingvar Ryggesjö , presschef för Swebus.

Efter att ha släppt resorna till Sweden Rock för ett par veckor sedan så lanserar Swebus nu för första gången resor till musikfestivalen Siesta i Hässleholm.

– Många av våra resenärer har frågat efter bra resor till Siesta, så nu sätter vi in resor dit. Det är alltid extra kul med ett nytt resmål, så vi hoppas att få bussarna fulla med festivalsugna som är lika peppade som vi är, säger Ingvar Ryggesjö.

Siestafestivalen går av stapeln i Hässleholm den sista helgen i maj, alltså 31 maj - 3 juni 2012. Siesta har 10 500 festivalbesökare och årets huvudnummer är bland annat NOFX, Timbuktu & Damn! och Rebecca&Fiona. Swebus bussar till festivalen går från Göteborg via Varberg och Halmstad vid festivalens inledning och avslut.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093