23948sdkhjf

Mer trafik för Swebus

Swebus startar nya turer i nya tidtabellen, bland annat från Malmö till Jönköping med stopp i Ljungby och Värnamo samt mellan Falun och Göteborg. Allt fler väljer bussen för resan, enligt Swebus.
På måndag den 20 augusti börjar Swebus nya hösttidtabell att gälla. Bland nyheterna finns bland annat en ny tur mellan Malmö och Jönköping och förbättrade anslutningsmöjligheter till övriga bussar och tåg i hela landet.

Hösttidtabellen ger en ny avgång mellan Malmö och Jönköping på måndagsmorgnar klockan 05.40, och bussen stannar i Lund, Landskrona, Helsingborg, Örkelljunga, Markaryd, Ljungby och Värnamo på sin väg till Jönköping. Den nya turen kommer samtidigt som vissa av turerna mellan Malmö och Jönköping justeras tidsmässigt. Åtgärderna är en del i Swebus strävan att få fler att välja att åka kollektivt och göra det ännu smidigare att arbetspendla med buss.

– Vi vill ju att kollektivresandet ska öka, men för att det ska ske måste det vara smidigt och finnas bra anslutningsmöjligheter. Vi ser därför ständigt över våra avgångar för att säkerställa att de klaffar med tåg och andra bussar och försöker ta till oss våra kunders synpunkter. Ett exempel på detta är att morgonbussen från Oslo till Stockholm kommer att avgå lite senare efter önskemål från nattpersonalen på Universitetssjukhuset, för att de ska hinna med bussen, säger Ingvar Ryggesjö .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063