23948sdkhjf

St1 och Shell storsatsar på tung trafik

Bensinkedjorna St1 och Shell rustar upp 120 stationer för tung trafik i Sverige, och byter i samma veva namn på dem till Shell TruckDiesel.
–Vi vill att våra kunder, chaufförer som åkare, ska kunna tanka snabbt, säkert och effektivt samtidigt som de befinner sig i en trevlig miljö. Därför gör vi en ordentlig kraftansträngning nu och förser samtliga stationer med nya pumpar och senaste tekniken på kortläsarna samtidigt som vi bygger om och fräschar upp. Vi kommer också att erbjuda AdBlue på pump i större utsträckning än tidigare, vilket vi vet är efterlängtad bland många chaufförer, säger
Ulf Johansson , försäljningschef St1 i en kommentar.

Arbetet mot ett samlat stationsnät för den tunga trafiken började i december 2010, då Svenska Shell köptes upp av St1 Energy.

Hälften av de stationer som nu byggs om till Shell TruckDiesel är fullbemannade servicestationer, och hälften obemannade.

– Genom Shell TruckDiesel vill vi öka kommunikationen med våra kunder som använder stationerna dagligen. Vi sätter stort värde på våra kunders synpunkter, vilket kommer att visa sig i det nya projektet ”CoDriver” som vi lanserar inom kort. Vi inser att vi alla vinner på transparens och en öppen dialog, säger Ulf Johansson.

Renoveringen av Shell TruckDiesel-kedjan beräknas vara färdig sommaren 2013.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141