23948sdkhjf

Viking Line: Grace blir unik!

Viking Lines nya fartyg M/S Viking Grace får en spa-avdelning högst uppe på däck II med utsikt över Östersjöns vackraste skärgård. Helt unikt i Östersjön, enligt rederiet.
Spa-avdelningen blir en oas i rofylld atmosfär, där man kan njuta i olika typer av bastur och jacuzzin eller kyla ner sig i en snögrotta. Ett flertal behandlingar med ekologiska produkter finns på menyn.

Ångbastu och snögrotta
När gästerna stiger in i spa-avdelningen får de en handduk, badrock samt badtofflor. Badkläder går att hyra eller köpa. I den allmänna delen finns två stora jacuzzin med fantastisk utsikt över havet. Förutom flera ordinarie bastur finns också en ångbastu och en örtbastu, även de med havsutsikt. Efter bastubadet kan det vara skönt att svalka sig och då rekommenderas snögrottan där det snöar och temperaturen är två minusgrader!

Behandlingar med ekologiska italienska produkter
Den ekotrend som i dag syns på många håll i samhället börjar även märkas i spa-sammanhang. Allt fler aktörer satsar på ekologiska produkter och naturliga material i sina behandlingar. Viking Line har valt att samarbeta med italienska Comfort Zone, ett företag från Parma i Italien, som är ett känt varumärke på den internationella kosmetikamarknaden. Deras produkter distribueras till mer än 40 länder. För Comfort Zone – som kännetecknas av professionalism och kvalitet – är det viktigt att respektera miljön och en hållbar utveckling. Detta visar sig i deras val av underleverantörer, certifierade råvaror, återvinningsbara förpackningar med mera.

Ombord på Viking Grace kommer det att erbjudas ett tiotal olika behandlingar – från 15 minuters hand- och fotvård till 90 minuters kroppsbehandlingar – för alla typer av gäster. Även ett brett utbud uppiggande och närande ansiktsbehandlingar står på behandlingsmenyn. Personalen hjälper gärna till med att välja rätt produkter för hemmabruk.

Privata VIP-avdelningar
Hela Spa-avdelningen kan bokas för privat bruk utanför de ordinarie öppettiderna. Dessutom finns två privata VIP-kabinett (för upp till fem–sex personer) med egen bastu och jacuzzi: perfekt oas för de som vill ha lite lyx i tillvaron! Behandlingar ges även i VIP-kabinett och servering ingår.

Efter en behandling kan man koppla av i spa-avdelningens bar med ett glas champagne, vin eller fräscha smoothies. Här serveras även söta och salta tilltugg.

Viking Graces Spa & Wellness är en utmärkt plats för jubileer, födelsedagar, sammankomster och – möhippor. Det vackra utrymmet är designat av inredningsarkitektbyrån dSign & Vertti Kivi Oy, som även inrett övriga publika utrymmen ombord. Spa-avdelningen blir bokningsbar senare under hösten.

Fotnot. Alla uppgifterna i den här notisen kommer från Viking Line.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063