23948sdkhjf

Hotell Linnéa årets Rookie

Hotell Linnéa Sweden Hotels i Helsingborg vann utmärkelsen Årets Rookie 2012 på Sweden Hotels Gala under den gångna helgen.
Fyrstjärniga Hotell Linnéa blev medlemmar i Sweden Hotels vid årsskiftet och är ett av de 13 hotell som under det senaste året blivit medlemmar i hotellkedjan. Söndag 9 september hölls kedjans årliga Galakväll, denna gång på Hotell Erikslund Sweden Hotels i Ängelholm. Under högtidliga former delades tio priser ut.

Övriga nominerade hotell i kategorin Årets Rookie 2012 var Hotel Allén och Hotel Vasa Sweden Hotels, båda i Göteborg, Hotell Zinkensdamm Sweden Hotels i Stockholm och Hotell Erikslund Sweden Hotels i Ängelholm.

Hotell Linnéa tog hem vinsten med följande motivering: ”Hotell Linnéa blev ny medlem i början av året och har med snabbhet, nyfikenhet och stort engagemang kommit in i kedjan på bästa tänkbara sätt. Hotellet kommer att bli utmärkta ambassadörer för Sweden Hotels.”

– Vi är jätte glada och stolta över att vinna priset Årets Rookiea. Priset är en sporre för mig och mina medarbetare att jobba vidare och utveckla vårt hotell och medlemskapet i Sweden Hotels, säger Lise-Lott Modin , ägare på Hotell Linné.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126