23948sdkhjf

Kontoframgång för Taxi Göteborg

Med Taxi Göteborgs familjekonto kan familjemedlemmar alltid ta sig säkert hem dygnet runt även utan kontanter eller kontokort i fickan. Kortet har redan blivit en framgång, enligt bolaget.
Med Taxi Göteborgs familjekonto har man förbestämt en eller två adresser som Taxi Göteborg kör till, exempelvis hemadressen. Resan faktureras månadsvis i efterskott.

Med ett familjekonto hos Taxi Göteborg kan alla i familjen alltid ta sig hem, tryggt och säkert. Taxi Göteborg är den första aktören i Göteborg som nu kan erbjuda den här lösningen.

– Vi vet att det kan vara stökigt när ungdomar ska ta sig hem sent på kvällen. Det kan vara lockande att ta en svarttaxi eller lifta. Tack vare familjekontot kan man tryggt ta sig hem och resan faktureras månadsvis. Det ligger helt i linje med vår syn på både service och ansvarstagande, säger Lena Dahlström , försäljning och kundansvarig på Taxi Göteborg.

Gensvaret på den nya tjänsten har varit stor. Många familjer har redan tecknat familjekonto och responsen har varit positiv. Ulf Engdahl har två tonårssöner och han är en av dem som tidigt skaffade ett familjekonto.

– Jag åker själv alltid med Taxi Göteborg, både i arbetet och privat. Jag har två tonårssöner som inte är ute så himla mycket men när de är ute på stan vill jag att de ska kunna ta sig hem oavsett vad som händer. Det kan hända saker som gör att de missar bussen eller att de behöver komma hem snabbt och då tycker jag att det är fantastiskt bra att de kan ta en taxi även om de inte har pengar att betala med. Det gör att jag känner mig tryggare när de är ute och det är bra att det är begränsat till en adress så att de inte lockas att ta taxi till andra ställen, säger Ulf Engdahl .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078