23948sdkhjf

FP Stockholm gillar T-bana

Regeringen lovar att verka för en lösning som möjliggör utbyggnaden av tunnelbanan till Nacka samt att den Östliga förbindelsen samordnas. Bravo, Lotta tycker Lotta Edholm, FP.
– Om vi ska lyckas med att bereda plats för alla nya stockholmare och alla nya arbetstillfällen måste vi både bygga ut och utveckla infrastruktursystemet, samtidigt som vi effektiviserar vår användning av det. Behovet av att förstärka kollektivtrafiken till ostsektorn och att avlasta trafiken förbi Slussen är i detta sammanhang två nyckelfrågor, säger Lotta Edholm , skolborgarråd och gruppledare för Folkpartiet i Stockholms stadshus.

En annan mycket viktig aspekt är att den sedan länge planerade och diskuterade ringleden runt staden fullbordas, genom en Östlig förbindelse.

– Byggandet av en Östlig förbindelse, som kopplas ihop med Norra och Södra länken, skulle innebära att Stockholm får en led där biltrafiken lätt kan välja riktning runt staden istället för att åka igenom den – kanske i värsta fall genom riksintresset Gamla stan, säger Lotta Edholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062