23948sdkhjf

Gibson Ek lämnar BR

Efter sju år som kommunikationsansvarig lämnar Helena Gibson Ek BR 1 november. Hon kommer att tillträda en tjänst som kommunikationsansvarig på organisationen IQ Samhällsbyggnad.
– Som alltid i uppbrottstider är det blandade känslor. Glädje över nya utmaningar i yrkeslivet men samtidigt sorg över att lämna kollegor, medlemmar och de nätverk jag byggt upp under många år. Det har varit sju roliga, utvecklande och spännande år i en intressant tid av utveckling inte bara för bussbranschen, utan för hela kollektivtrafik-Sverige. Många erfarenheter som jag kommer att ha nytta av i mitt fortsatta yrkesliv tar jag med mig. Och framför allt kommer jag att bära med mig en stor dos av den vänlighet och generositet som präglar bussbranschen, säger Anna Grönlund , förbundsdirektör i BR som själv är på väg till SKL. Hon fortsätter:

– Vi kommer att sakna Helena. Hon har i sin roll blandat strategiskt tänk med handfast hantverk inom kommunikationsområdet och varit delaktig i att vi inom BR lyckats sätta bussbranschen och bussen på kartan i den offentliga debatten. Hennes engagemang för BR och för våra medlemmar har varit påtagligt och varmt

Agneta Weissglas, kommunikationskonsult med arbete inom bland annat Veolia Transport och Vectura, kommer under en övergångsperiod att ta Helenas plats på BR:s kansli när Helena Gibson Ek slutar. Agneta Weissglas har tidigare vikarierat i rollen och har goda kontakter både i BR och bussbranschen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078