23948sdkhjf

Swebus avancerar i Uppsala

1 oktober flyttade Swebus hållplats i Uppsala ett steg närmare Resecentrum, från Storgatan till Stationsgatan. Den nya hållplatsen ger tillgång till bättre service och väderskydd för resenärerna.
Inom kort hoppas Swebus även kunna synas på de digitala informationstavlorna för bättre trafikinformation. 1 oktober kan Swebus kunder ta del av både väderskydd och bättre service i Uppsala. Den nya stationen ligger lite närmare Uppsala resecentrum och kan erbjuda mer av den grundläggande service man ska förvänta sig som resande i kollektivtrafiken.

– Nu kan vi tillhandahålla lite mer av den service som våra resenärer förtjänar och vi är imponerade över det tålamod alla har visat under ombyggnaden av Resecentrum. Uppsala är en viktig ort för oss i expressbussbranschen, och våra resenärerer efterfrågar även att det ska vara enkelt att byta till annan kollektivtrafik vid Resecentrum. Vi ser också fram emot att expressbussresorna kommer upp på de digitala trafikinformationstavlorna, säger Ingvar Ryggesjö , presschef på Swebus.

FAKTA/Nya hållplatsen

1 oktober bytte Swebus hållplats i Uppsala från den provisoriska hållplatsen på Storgatan till Stationsgatan hållplats E3 och E4.Den nya hållplatsen har ett ordentligt väderskydd, till skillnad mot tidigare då resenärerna var hänvisade till en stolpe.Under imorgon måndag och på tisdag förmiddag kommer trafikvärdar från Swebus att finnas på plats för att guida resenärerna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141