23948sdkhjf

Fullsatt Bussreseforum!

Omkring 60 personer besökte Bussreseforum i Stockholm 18 oktober för att lyssna på och diskutera brännheta frågor inom bussresebranschen.
Bland föredragshållarna fanns Olle Fält , Stolleprover AB, som bland annat talade om avregleringen inom kollektivtrafiken och vanan att allt ska vara gratis – även bussen. Från Tyskland kom Gabrielle Moll och Juliane Steinbrück som redogjorde för aktuella Europafrågor för bussresearrangörerna som kör utanför Sveriges gränser. Mikael Persson från BR kommenterade samma frågor ur svenskt perspektiv.

Claudia Quas , Stockholms Visitors Board, berättade om Stockholm som besöksmål. Och Lars-Göran Jansson , Trafikkontoret i Stockholms stad förklarade varför det är så bökigt i trafiken just nu – nämligen på grund av alla byggen. Toffe Lindskog , Scandlines/Stena Line, tog upp problemet med att båtresandet minskat och hur denna negativa trend ska minskas.

Mer om Bussreseforum kommer att publiceras i nästa nummer av RESFORUM som utkommer i december. Ett bra sätt att slippa vänta så länge på att få veta litet av det som skedde är att delta i Bussreseforum när de genomförs - nästa gång sker det 21mars i Göteborg. Missa inte det!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078