23948sdkhjf

Kändisresa till GeKås

Tisdag 27 november arrangerar Swebus tillsammans med veckotidningen Se&Hör Kändisresan till GeKås i Ullared. Ett nytt grepp för att locka resenärer med hjälp av stjärnglans.
Kändisresan till GeKås i Ullared kommer att innhålla shoppingfest, VIP-känsla och kändisnyheter utlovas. Dessuomt kommer varuhus-vd:n Boris Lennerhov att dela med sig av sina allra bästa GeKås-tips.

– Sedan i våras har vi varje vecka fem avgångar till Ullared från Malmö och Göteborg, och våra GeKås-bussar har varit populära. Nu vill vi ge något extra till våra resenärer, och vad passar bättre än en riktig VIP-behandling med kändisorientering och överraskningar ombord - och ett välkomnande värdigt en stjärna framme i Ullared? , säger Ingvar Ryggesjö , presschef på Swebus

Kändisresan är ett samarbete mellan Swebus, Se&Hör och GeKås i Ullared, där resenärerna bjuds på en underhållande resa med shoppingfest som mål.

– Ombord på bussarna blir det kändisnyheter och goodie bags, och framme i Ullared rullas röda mattan ut för VIP-besökarna. Dessutom blir det fika och häng med landets trevligaste vd, GeKås alldeles egna Boris Lennerhov, säger Martina Schildt , projektledare på Se&Hör.

Antal platser på specialbussarna är begränsat, så den som vill vara säker på att inte missa Kändisresan bör boka sin biljett i tid. Bussarna avgår från Svävarterminalen i Malmö kl 7.00 tisdagen den 27 november och på resan mot Ullared plockas resenärer även upp i Lund, Landskrona, Helsingborg och Ängelholm. Hemfärd sker kl 16.00 och priset är detsamma som vid Swebus andra turer till Ullared, från 238 kronor tur och retur.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062