23948sdkhjf

Nytt trafiksamarbete klart

Företaget SBM, som levererar trygghetslösningar för bilägare, inleder nu ett samarbete med trafiksäkerhetsorganisationen NTF och Trafiklotteriet.
SBM, som specialiserat sig på att leverera enkla trygghetslösningar för bilägare - bland annat genom sin egenutvecklade stöldskyddsmärkning för bilar - påbörjar nu ett samarbete med välkända trafiksäkerhetsorganisationen NTF och Trafiklotteriet.

– Samarbetet med Trafiklotteriet känns helt naturligt för oss och är ett sätt att stötta NTFs arbete för en säkrare trafikmiljö. Samtidigt får våra kunder en chans att vinna på sitt registreringsnummer, vilket är en kul koppling till hur vi alltid använt oss av registreringsnumret som grund för stöldskyddsmärkning av bilens glasrutor, säger SBM:s vd, P A Prabert .

NTF arbetar sedan många år för att kraftig minska antalet dödade och skadade i trafiken, bland annat genom att via opinionsbildning ställa krav på och bidra till bättre trafiksäkerhet.

NTF driver även populära Trafiklotteriet, där man med ett registreringsnummer som lott kan vinna upp till sju miljoner kronor. Allt överskott i Trafiklotteriet går oavkortat till NTFs arbete för säkrare trafik.

Genom samarbetet får Trafiklotteriets lottköpare en kostnadsfri uppsättning av SBMs egenutvecklade stöldskyddsmärkning, som ger möjlighet att etsa in det egna registreringsnumret i bilens glasrutor samtidigt som SBMs kunder får pröva på en lott i Trafiklotteriet med sitt registreringsnummer.

– Stöldskyddsmärkningen bidrar ju till tryggare bilägare, vilket inte är lång ifrån vårt arbete med en säker och trygg trafikmiljö. Det är verkligen roligt att ett företag som SBM vill vara med och stötta det frivilliga trafiksäkerhetsarbetet i Sverige genom vårt lotteri, säger Rickard Cosini , kommunikationsansvarig på NTF.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.38