23948sdkhjf

Nya rabatter gav merförsäljning

Bokningsläger inför jul- och nyårshelgerna är bättre än någonsin för Åre Bussen. Nya rabattsystem och nya hållplatser kan vara två av skälen. 
– Bokningsläget på nya Åre Bussen är bra inför jul- och nyårshelgen. Vi har i år nästan fördubblat antal resenärer inför julen jämfört med 2011, säger Mikael Ineman. Orsakerna kan vara många men en anledning kan vara att Åre Bussen har förnyats genom införande av student-, ungdoms-, pensionärs- och familjerabatter samt nya hållplatser. Det går även bra att resa mellan andra hållplatser som till exempel mellan Stockholm och Uppsala.

Bussplats måste förbokas och för att hålla ner restiderna angörs enbart förbokade hållplatser. Mikael Ineman tror att Åre Bussen på så sätt kan bli ett attraktivt och prisvärt sätt att resa längs sträckningen i vinter.

Åre Bussen startades 1993 av Tommy Hägg på dåvarande Solna Buss. Busslinjen har sedan gått via Rolls Buss AB till Viatour Group AB som tog över 1 februari 2012. Pris för en enkel resa mellan Stockholm och Åre är 445 kronor och med upp till 20 procents rabatt för till exempel studenter.
– Under året har vi arbetat mycket med att utveckla konceptet bland annat med ett nytt bokningssystem, nya hållplatser som Östersund och Duved. Åre Bussen finns även sökningsbar genom Samtrafiken och deras sökmotor Resrobot, avslutar Mikael Ineman.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063