23948sdkhjf

Skövde skidort i Sydsverige

Skövde, en dryg timmes resväg från Göteborg och två från Stockholm, erbjuder längdspår, skidbacke och funpark på berget Billingen, mitt i stan, med ett klimat som södra Dalarna.
Dessutom finns i Skövde ett av Sveriges bästa äventyrsbad; Arena Skövde. Skövdes besöksnäring tillsammans med destinationsbolaget Next Skövde går nu gemensamt ut i en kampanj för att locka fler göteborgare och västsvenskar till Skövde. Över dagen, helgen eller lovet. Något för alla bussresearrangörer att utforska närmare, enligt Next Skövde som nu kör igång en kampanj för att lansera resmålet.

I kampanjen, som börjar fredag 14 december och löper fram till vecka sex 2013 kommer det att gå annonser i så väl tryckt som digital och social media.

– Vi hoppas att det här kommer att få göteborgaren och övriga att få upp ögonen för Skövde som en vinterort, med både riktigt bra skidåkning på längden och höjden samt en jättefin badanläggning och shopping, handel, kultur och nöje på gångavstånd. Dessutom är det lätt att ta sig hit med så väl tåg och buss, som bil, säger J enny Almén Linn , Affärsområdesansvarig Turism på Next Skövde.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063