23948sdkhjf

SJ säljer till ABBA-museet

SJ har ensamrätten till biljettförsäljningen till nya ABBA-museet på Djurgården i Stockholm och är en del av Swedish Music Hall of Fame. Biljetterna till öppningen 7 maj kan köpas redan nu.
– Intresset för premiären är stort och vi hoppas att ABBA-intresserade från hela landet vill ta tåget till Stockholm och gå på muséet, säger Elisabeth Lindgren , ansvarig för marknad och försäljning på SJ.

Den 13 december släpptes premiärbiljetterna till museet. Efterfrågan på premiärbiljetterna är stort, både från svenska och utländska besökare samt från internationella media. Det första biljettsläppet omfattar biljetter till de tre första veckorna, 7-31 maj 2013.

– Vi tror att många vill åka och se ABBA-utställningen och då kunna åka både bekvämt och miljövänligt med våra tåg, säger Elisabeth Lindgren.

ABBA The Museum räknar med hundratusentals svenska och internationella gäster redan första året. På sj.se/upplevelser erbjuds tågresan från 195 kronor oavsett var man bor i landet, om man köper resan i kombination med entrébiljetten till ABBA The Museum. Besökarna kan genom SJ köpa en tidsbestämd entrébiljett. Museet kommer att erbjuda interaktivitet på flera stationer på museet samtidigt som antalet besökare varje timme är begränsat. Genom att förboka biljetten hos SJ, så garanteras köparen att komma in på sin bokade tid. Museet kommer att vara öppet klockan 10.00-20.00.

– ABBA The Museum ska vara tillgängligt för alla, både svenska och internationella fans. Tillsammans med SJ kan vi nu erbjuda en bra och enkel biljettförsäljning, säger Mattias Hansson , vd för ABBA The Museum.

Fotnot. Museet ligger mellan Gröna Lund och Liljevalchs på Djurgården i Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078