23948sdkhjf

2 extrabussar till jul

Med en vecka kvar till julafton meddelar  Swebus att man sätter in 200 extra julavgångar inom hela linjenätet. Säkert välkommet eftersom järnvägen har driftstörningar.
Jul- och nyårshelgen, som förväntas bli den största resehelgen på flera år, har sina intensivaste resdagar den 21-23 december samt 26-30 december. För den som är sent ute finns det biljetter kvar, men specifika avgångar börjar bli fullbokade.

Swebus expressbussar, som är utrustade med vinterdäck, bälteskuddar för barn, alkolås samt säkerhetsbälten, har gått orubbligt genom samtliga snöväder de senaste veckorna. Tack vare att snöröjningen fungerar bra på de stora vägarna där expressbussarna kör, har Swebus inte behövt ställa in en enda tur och lyckas hålla en hög punktlighet.

– Kombinationen av att många passar på att ta långledigt och att bussen är ett pålitligt färdmedel som avgår även när det snöar, gör att vi räknar med intensiva julresdagar i år. Med 200 specifika julavgångar ska det finnas plats för alla, men om man är sent ute är det hög tid att boka sin biljett nu. Vissa av våra avgångar börjar bli fullbokade, säger Ingvar Ryggesjö , presschef för Swebus.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.877