23948sdkhjf

Hotell julhem för utsatta

17-18 december arrangerar Scandic tillsammans med Stockholms Stadsmission ett julfirande för familjer som lever med ekonomiskt begränsade resurser i Stockholm.
200 föräldrar och barn bjuds på hotellövernattning och julfirande för att göra julen varmare och en högtid att se fram emot. Stockholms Stadsmission möter varje vecka ungefär 25 barnfamiljer som lever i fattigdom och behöver råd och stöd.

För barnfamiljer som lever i utsatthet med ekonomiskt knappa resurser förvandlas julen ofta till en ångestladdad högtid då det varken finns pengar eller ork till allt som hör julen till. Tillsammans med Stockholms Stadsmission gör hotellkedjan Scandic en insats för Stockholms utsatta barnfamiljer. Under den 17 och 18 december får 200 barn och föräldrar möjligheten att övernatta och fira jul på hotell Scandic Continental i centrala Stockholm.

– Samarbetet med Stockholms Stadsmission har gjort det möjligt för oss att förgylla julen för dem som behöver det bäst. Med hjälp av fina bidrag från våra hotellgäster, medarbetare och samarbetspartners kan vi tillsammans ge barn och föräldrar en varmare jul med allt som hör till, säger Pernilla Johansson , hotelldirektör på Scandic Continental.

Under julfirandet kommer det att bjudas på hotellövernattning med frukost, julbord och julklappsutdelning av tomten för både stora och små. Under kvällen underhåller Clowner utan gränser och för den som vill finns möjligheten att bli fotograferad tillsammans med tomten.

– Vi är väldigt tacksamma för samarbetet med Scandic då behovet av mat och värme är extra stort under julen. Tillsammans kan vi göra julen lättare för alla barnfamiljer som lever i utsatthet, säger Maria Bergman Kosinski , ansvarig för företagssamarbeten på Stockholms Stadsmission.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11