23948sdkhjf

Triangeln-hotellet öppet

Tisdag 1 januari 2013 tog Scandic över driften av hotellet från tidigare operatören Hilton. Måndag 7 januari, klockan 12.00 slogs portarna upp efter en veckas intensivt arbete.
Med Triangeln har Scandic fem hotell i Malmö och får med nytillskottet möjlighet att erbjuda alltifrån mindre mötesrum till stora banketter. Hotellet har ett stort antal möteslokaler med hög kapacitet och dessutom en festvåning, som tidigare har saknats på Scandic i Malmö. Sedan den första januari har det varit fullt fokus för att säkerställa att Scandics koncept med stamgästprogram, lobbyshop, lekhörna, frukost och wifi finns på plats när den första gästen checkar in för att såväl stamgäster som nytilkomna till kedjan ska känna sig som hemma.

– Jag och mina medarbetare är laddade och glada över att äntligen få välkomna våra första gäster. Det har varit spännande och hektiska dagar för att komma i ordning och målet är att Scandic Triangeln ska fortsätta vara en naturlig mötesplats för både malmöbor och tillresande. Ett hotell med hög servicegrad, där hållbarhet och tillgänglighet är i fokus, säger hotelldirektör Helene Arvidsson .

– Läget för hotellet är helt perfekt. Närheten till kommunikationer, centrum och shopping är en stor fördel. säger Joakim Elveroth. Vi är glada över det stora intresset som gamla och nya kunder visat för hotellet och ser med tillförsikt på bokningsläget för första kvartalet. säger Joakim Elveroth , distriktsdirektör för Scandic region Syd.

Även efter öppningen den 7 januari kommer arbetet att skapa Skånes och Malmös bästa konferenshotell då Scandic, tillsammans med fastighetsägaren Vasakronan, kommer att göra stora investeringar. Det finns bland annat en otrolig potential i den 20:e våningen, där redan idag den träningsintresserade kan njuta av en fantastisk utsikt från det nyinredda gymet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078