23948sdkhjf

Förtur till bästa bussplatserna

Nu blir det möjligt att få förtur till sin favoritplats på bussen    . Swebus lanserar tilläggsprodukten priority boarding, som ger möjlighet att kliva på före andra resenärer.
Samtidigt börjar expressbussbolaget även erbjuda bokningsbara bälteskuddar för barn och möjligheten att ta med extra mycket bagage på resan.

– Vi vet att många av våra resenärer vill kunna välja en speciell plats i bussen, exempelvis långt fram eller nära utgångarna. Därför erbjuder vi nu som första expressbussbolag i Sverige möjligheten att köpa priority boarding till våra resor, säger Ingvar Ryggesjö , presschef för Swebus.

Utöver priority boarding lanseras möjligheten att boka bälteskudde för barn, samt att ta med extra bagage på resan. Idag får varje resenär ta med sig en resväska plus ett handbagage. Men nu går det att ta med en extra väska för 50 kronor, 29 kronor under lanseringsperioden.

Ett antal bälteskuddar har funnits ombord på Swebus egna bussar sedan sommaren 2012. Men från och med idag blir det möjligt att garantera tillgång till en bälteskudde, genom att de nu blir bokningsbara i förväg.

Samtliga tilläggsprodukter finns till försäljning nu.

FAKTA/Swebus tilläggsprodukter
Priority boarding
Den som vill sitta på en speciell plats kan för 20 kronor köpa till Priority boarding och får då gå ombord på bussen före övriga resenärer.
Bälteskudde
Bälteskudde gör resan ännu tryggare och rekommenderas för barn från fyra år som är under 135 cm. Fram till 6 timmar före avgång går det att boka en kudde. Pris 20 kronor.
Extra bagage
Fram till 2 timmar före avgång är det möjligt att boka extra bagage till resan. Priset är 50 kronor per väska utöver den väska med handbagage som ingår i biljettpriset, men under lanseringsperioden kostar en extra väska 29 kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078