23948sdkhjf

Bussförare i fokus

Missa inte heldagskonferensen Bussförare i fokus. Konferensen som genomförs 12 november på Meeting Room i Stockholm. En av höjdpunkterna är prisutdelning i Bussförar-SM 2013.
Förutom den festliga prisutdelningen där vi får veta vilken av finalisterna Samuel Carlsson, Omnibusslinjen Habo-Hjo AB, Habo, Björn Lövdahl, Nettbuss Express AB, Kristianstad, Henrik Palmqvist, Keolis Sverige AB, Nacka som tar hem tidteln bjuds på mycket matnyttigt för branschfolket. Deltagande är helt gratis för BuA:s medlemmar. Inte anmäld? Rätta till det genom att klicka HÄR!

Bland annat finns på programmet en bra genomgång av YKB som ska vara genomfört till september 2015. Tex Montaigne från Transportstyrelsen förklarar hur läget är och hur det är tänkt att fungera i praktiken.

Anders Hallgren från Ungdomsbarometern presenterar en analys om ungdomens attitytd till bussbranschen, grundat på en analys som gjort på uppdrag av BuA.

Employer branding-experten Svante Randlert , visar hur man bygger och stärker företagets varumärke gentemot nuvarande, framtida och tidigare anställda.

Detta och mycket annat möter deltagaren i Bussförare i fokus 12 november i Stockholm. Läs hela programmet och besök alla partners i Bussförare i fokus genom att klicka till här .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094