23948sdkhjf

Jul och nyår på böljan blå

Årets festligaste högtider står för dörren och Tallink Silja satsar i år större än någonsin på kryssningsutbudet på Östersjön under jul och nyår.
Fartygen erbjuder glittrande julunderhållning med mäktiga arenashower, stämningsfulla julbord och skön, glamourös nyårsfeststämning på fartygen till Helsingfors, Åbo, Tallinn och Riga.

Startskottet för julfirandet ombord går den 15 november med en julbordskryssning i goda vänners lag. Tallink Siljas erkänt duktiga kockar dukar som vanligt upp ett dignande julbord med alla julbordsklassiker från norden och nya smaker från Europa. Priser från 349 kr.

Den 18 november är det premiär för vinterns stora höjdpunkt på Östersjön – GalaJul på Galaxy. En 23-timmars härlig julkryssning med en stämningsfull middag, julunderhållning och glittrande julshower. I ett exklusivt samarbete med Julgalan erbjuder Tallink Silja flera av Sveriges mest folkkära partyband som tillsammans med kända svenska artister dagligen levererar en två timmar lång galaföreställning.

– Det här är en unik satsning och vi är väldigt stolta och glada för det här samarbetet. Det är oerhört mäktigt att flytta en hel arenashow ombord på vårt fartyg Silja Galaxy, säger Vala Esfahanian , Entertainment & Event Manager på Tallink Silja.

Destinationerna Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo står för en härlig julstämning i land. Julmarknaderna i våra grannstäder erbjuder inspirerande julklappsshopping, glögg, glaserade pepparkakor och spännande juldelikatesser till tonerna av vackra julsånger. Med Tallink Siljas förmånliga kryssnings- eller hotellpaket blir julhandeln till rena semestern.

Utöver Julbord och GalaJul bjuds det även in till glittrande Nyårskryssningar till samtliga destinationer. Skåla in det nya året med bästa vännerna på öppet hav. Släpp loss till tonerna av populära artister som Magnus Carlsson och dansbandet Scotts, njut av ett färgsprakande nyår, ljuvlig galasupé och glamourös festkänsla till sjöss – allt under ett och samma tak.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063