23948sdkhjf

Paketresor till skidbacken

Swebus kommer bland annat att öka satsningen på paketresor i vinter, därmed kan bolaget erbjuda lägre priser för ungdomar samt för första gången erbjuda resor till Branäs och Vallåsen.
Swebus vinternresor går till populära skiddestinationer såsom Kungsberget och Sälen, alltså två av Storstockholms och Storgöteborgs närmaste utförsålardestinationer. Men till dessa båda kommer destinationerna Branäs och Vallåsen denna säsong.

– Merparten av alla resor som köptes förra året var paketresor, någonting som vi vill satsa extra mycket på i år, säger Christel Grip , kommunikationschef på Swebus.

En paketresa innebär att resenären köper en tur- och returresa inklusive liftkort som gäller en hel dag, någonting som uppskattades av resenärerna till Kungsberget i fjol. I år erbjuds den möjligheten även till Vallåsen eller Branäs. Nytt är även ett mer attraktivt pris för ungdomar till Kungsberget. Alla mellan 8 och 25 år reser tur och retur för 369 kronor inklusive liftkort.

– Vi tycker ungdomar ska kunna resa till backen och fortfarande känna att det funkar ekonomiskt, och sänker därför våra biljettpriser för den här åldersgruppen, säger Christel Grip.

Fakta om resorna till Sälen
Liksom tidigare år erbjuder Swebus resor till Sälen på stugbytardagarna torsdagar och söndagar under hela vintersäsongen. I Sälen stannar bussen på flera skidorter såsom Lindvallen, Högfjällshotellet, Tandådalen, Hundfjället och Stöten. För mer detaljerad tidtabell, lista över hållplatser och priser, se Swebus.se.

Fakta om resorna till Kungsberget
Den 26 december rullar årets första Swebusresa från Stockholm mot Kungsberget, via Uppsala. Biljetterna tur och retur inklusive liftkort kostar för barn upp till och med 7 år enbart 29 kronor i sällskap med vuxen. Ungdomar mellan 8 och 25 år reser för 369 kronor samt pensionärer och vuxna för 449 kronor.

Fakta om resorna till Vallåsen
För första gången erbjuder Swebus resor till Vallåsen i Halland. Biljetterna läggs ut till försäljning på Swebus.se när det finns tillräckligt med snö för att skidanläggningen ska vara öppen.

Fakta om resorna till Branäs
Under sportlovsveckorna kommer Swebus att köra till Branäs. Biljetterna läggs ut till försäljning på Swebus.se i god tid innan dess.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078