23948sdkhjf

Hackare tar bussen

28 november startar Dreamhack Winter och bokningarna av resorna dit med Swebus pågår för fullt. Många hackare väljer nämligen att ta bussen till Jönköping även i år.
Flest hoppar på Dreamhackbussarna i Stockholm och Göteborg, men även i mindre orter såsom Karlstad och Lund förväntas bussarna bli fulla. Det finns dock biljetter kvar för den som är ute i sista sekund. Dreamhack är världens största datorspelsfestival, som äger rum på Elmiamässan i Jönköping 28 november - 1 december. Swebus erbjuder direktresor dit från över 30 orter runt om i Sverige.

– Dreamhack Winter lockar besökare från hela landet, det märks i vår lista över orter man reser ifrån. Vi har satt in extrabussar från flera orter, så det finns platser kvar men vi vet sedan tidigare år att vissa avgångar kommer att bli helt fulla. Vi rekommenderar att man bokar sin resa så snart som möjligt, säger Christel Grip , presschef på Swebus.

Flest reser med Swebus till Dreamhack från Stockholm, Göteborg och Malmö. Längst åker resenärerna från Sundsvall, kortast från Jönköping Resecentrum.

Härifrån reser flest till Dreamhack Winter 2014 med Swebus:

1 (1) Stockholm

2 (2) Göteborg

3 (6) Malmö

4 (4) Helsingborg

5 (3) Karlstad

6 (5) Lund

7 (9) Linköping

8 (13) Sundsvall

9 (7) Uppsala

10 (12) Södertälje

Fotnot. Topplistan baseras på antal sålda bussbiljetter per den 20 november till Dreamhack Winter, som startar nästa torsdag den 28 november på Elmiamässan i Jönköping. Siffran i parantes anger placering förra året.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064