23948sdkhjf

Svensk Kollektivtrafik växlar upp

”Hektiskt men samtidigt mycket intressant och många nya frågor att sätta mig in i”. Så sammanfattar Stefan Sedin sina intryck efter en knapp månad som vd för Svensk Kollektivtrafik.
Som branschens serviceorganisation är Svensk Kollektivtrafiks fortsatta ambition att ge medlemmarna högsta möjliga service.

– Mina första veckor som vd för Svensk Kollektivtrafik har varit hektiska och mycket intressanta, Som helt ny i branschen ska jag sätta mig in många olika frågor och lära känna många människor. Alla jag träffar är öppna och delar med sig av både kunskaper och synpunkter, vilket underlättar mitt arbete mycket, säger Stefan Sedin . Han fortsätter:

– Just nu fokuserar jag på att träffa samtliga av våra medlemmar. Förutom för att få en personlig kontakt är syftet också att inleda en dialog om Svensk Kollektivtrafiks roll och framtida arbetsuppgifter. De förändringar som den nya kollektivtrafiklagen har inneburit måste ju också avspeglas i hur branschföreträdarna organiserar sig. Under tiden som det arbetet pågår är det ”business as usual” som gäller. Svensk Kollektivtrafiks löpande arbete pågår och vår ambition att ge våra medlemmar högsta möjliga service har inte förändrats.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065